Het najaar ligt weer voor de deur en dat betekent weer heel veel nieuwe tassentrends. Tassen zijn allang niet meer een item om spullen mee te vervoeren, maar echte fashion statements. Een goede tas maakt je outfit helemaal af. Daarom hebben wij de leukste trends voor jou op een rijtje gezet zodat jij modieus de winter door kan.

Kleurrijke tassen

Ten eerste dat de mode tegenwoordig allang niet meer het toppunt van perfectie hoeft te zijn is een trend die bijna iedereen wel kan waarderen. Dit geldt ook voor tassen. Kleurrijke tassen of tassen met een print sluiten hier perfect bij aan. Geeft je iets wat donkere winteroutfit een kleurrijke twist door de juist tas er bij te dragen.

 De heuptas

Als tweede is er de heuptas. Deze tas is inmiddels al een tijdje een bekend beeld, maar ook dit najaar trekt deze trend gewoon door.. Een gewaagde keuze is het natuurlijk zeker, maar naast dat deze tas praktisch is, maakt het een outfit ook echt helemaal af.

  Dierenprint

En als laatste zijn er de dieren printen. De  panterprint heeft afgelopen jaar een ware opmars gemaakt. Je ziet het werkelijk waar overal. Zo ook bij tassen natuurlijk. Deze trend zal zich ook dit najaar doortrekken, maar niet alleen de panterprint. Zo komen ook de slangen-, en krokodillen print weer helemaal terug van weggeweest.

 Met deze drie verschillende maar stijlvolle tassentrends kan jij stijlvol de winter door.